Welkom IN
Utrecht

Wanneer je de binnenstad van Utrecht bezoekt voor een dagje winkelen, je werk of gewoon voor een mooie wandeling, schroom dan niet om een tussenstop bij Toasted & Roasted te maken. Wij staan de hele week met ambachtelijke lekkernijen voor onze gasten klaar. Zien we je snel?

je vindt ons hier:

Achter Clarenburg 39, 3511 JH Utrecht

OPENINGSTIJDEN

Maandag gesloten
Dinsdag 11:30– 16:00
Woensdag 11:30– 16:00
Donderdag 11:30– 20:00
Vrijdag 11:00 – 20:00
Zaterdag 10:00 – 20:00
Zondag 12:00 – 18:00

AFHALEN
& ONLINE BESTELLEN

Geen tijd om even rustig te zitten? Afhalen of online bestellen kan natuurlijk ook! We pakken jouw tosti, burger, broodje óf koffie met wat lekkers natuurlijk graag voor je in. Zo geniet je thuis of op het werk van onze ambachtelijke lekkernijen.

  • Ambachtelijk Bereid
  • Dagelijks Vers Brood
  • Goede Koffie
  • Oog voor Vegan Opties
De lekkerste belegde broodjes
Sinds kort is Toasted & Roasted meer dan alleen tosti’s en burgers. Tegenwoordig worden ook de lekkerste broodjes geserveerd. Denk hierbij aan carpaccio van ossenhaas met verrukkelijke truffelmayonaise & Parmezaanse kaas, maar ook…
In Utrecht zoeken we roasters!
Wil jij graag bij ons komen werken? In ons nieuwe filiaal in Utrecht zijn we hard op zoek naar roasters. Of dit nu gaat om tosti’s roasten, burgers óf de lekkerste cappuccino’s van…

Alles vers en in huis gemaakt

Wij houden van ambachtelijk bereiden, zo maken wij onze huissaus, basilicum- en limoenmayonaise in huis. De pulled pork trekken wij zelf, en de kippendij en beenham worden dagelijks vers gesneden. Onze groentes komen direct van de lokale groenteboer. Zo bereiden wij iedere dag jouw tosti of burger met de grootste zorg. Met liefde bereid, dat proef je!

Menu